Капитанът на беше във възторг след успеха с 3:2 след

...
Капитанът на беше във възторг след успеха с 3:2 след
Коментари Харесай

Героят за Атлетик: „Сан Мамес“ е магия, трябва да се наслаждаваме на подобни нощи

Капитанът на беше във екстаз след триумфа с 3:2 след продължения над за Купата на краля. Халфът се трансформира в воин за баските, като означи необикновен първи гол, а по-късно вкара и победното попадение с тъкмо изпълнена дузпа.
 Атлетик си отмъсти и смъкна короната на Барса след замайващ конфликт на Атлетик си отмъсти и смъкна короната на Барса след замайващ конфликт на "Сан Мамес "
„ Трябва да се любуваме на нощи като тази, „ Сан Мамес “ е магия. Да виждам по какъв начин хората ни поддържат в нощи като тази е прелестно. Да имам шанса да играя тук във всеки домашен мач също е прелестно. Отново показахме, че можем да се надиграваме с който и да било, както и че се отнасяме към тези дуели по верния метод – с оптимални почитание и отдаденост, наблягайки на това, което би трябвало да вършим добре. Този мач беше доста приключен, а шампионатът самичък демонстрира какъв брой е необикновен. Детронирахме носителя на Купата, която на нас ни харесва. Напредваме малко по малко и чакаме жребия “, разяснява след мача.

Iker Muniain: "Today, we showed we can compete with anyone. Copa del Rey is amazing. "
— Barça Universal (@BarcaUniversal)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР