Капитанът на Берое Иван Караджов говори след нулевото равенство с

...
Капитанът на Берое Иван Караджов говори след нулевото равенство с
Коментари Харесай

Караджов: Да се отпушим един мач и ще се получат нещата

Капитанът на Берое Иван Караджов приказва след нулевото тъждество с Локомотив (Пловдив) на " Лаута ". Въпреки че заралии играха с човек повече през цялото второ полувреме, някогашният национал избави няколко рискови обстановки пред своята врата.

" Не създадохме положения при по този начин стеклите си условия, не е добре работата, както се споделя. Щом съдията е отменил гола, няма проблеми, значи е имало ръка. Хубаво е, че не допуснахме голове, тъй като те имаха благоприятни условия. Работата ми е да не позволи гол, упражняваме, би трябвало да се подобряваме, има някакво терзание в тима, само че ще отмине, сигурен съм.
 Локомотив (Пловдив) - Берое 0:0 в мач от 23-ия кръг на efbet лига
Локомотив (Пловдив) и Берое не се победиха в здрава борба на " Лаута "

Вижте детайлности

Трябва да стартираме да трупаме победи. Така ни потеглиха мачове, поведохме на ЦСКА, първият гол беше на шанс, ще се подобрим, ще се подготвим за ФК ЦСКА 1948, добър тим, играят добър футбол, нашият терен е прелестен, нека стане прелестен мач и Берое да победи.

Говорим си непрекъснато в съблекалнята, всички нови са готини като хора, а и положителни футболисти, сигурен съм. Да се отпушим един мач и ще се получат нещата. Не ме карайте в този момент да се заключвам ", сподели Караджата в Пловдив.
 Николай Киров: Явно отрицателната серия въздейства на играчите
Николай Киров: Явно отрицателната серия въздейства на играчите

" Дано съберем точки, с цел да бъдем по-спокойни ", сподели още той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР