Капитанът на Байерн Мюнхен Мануел Нойер вярва, че трудната 2023

...
Капитанът на Байерн Мюнхен Мануел Нойер вярва, че трудната 2023
Коментари Харесай

Мануел Нойер: 2023-а година ме направи по-силен

Капитанът на Байерн Мюнхен Мануел Нойер има вяра, че сложната 2023 година го е направила по-силен. 37-годишният вратар счупи крайници си до момента в който бе на ски почивка след отпадането на националния отбор на Германия в груповата фаза на Световното състезание в Катар през предишния декември.

Кариерата му бе застрашена, само че той се пребори за завръщане в стартовия състав на Байерн Мюнхен в последните седмици и наподобява на път да върне и мястото си в националния тим за идното Евро 2024, на което Германия ще бъде хазаин през юни.

" Тази година сигурно ме оформи повече от преди. Това бе година на екстремностите. Като погледна обратно, в действителност съм признателен за доста неща ", разяснява Мануел Нойер пред вестник Munchner Merkur/tz.

Договорът му с рекордьора по трофеи в Бундеслигата бе продължен до юни 2025 година, а самият вратар не слага граници за продължителността на кариерата си. " Все още имам спортни цели в съзнанието си, които ще лишават малко време. Никога не съм казвал, че ще играя до 40-годишна възраст, а по-скоро, че ще играя до момента в който се развличам, мога да се представям на равнище и има потребност от мен ", добави Нойер./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР