Капитанът на Байерн Мюнхен Мануел Нойер ще се завърне под

...
Капитанът на Байерн Мюнхен Мануел Нойер ще се завърне под
Коментари Харесай

Мануел Нойер се завръща на вратата на Байерн в мача с новака Дармщад утре

Капитанът на Байерн Мюнхен Мануел Нойер ще се завърне под рамката на вратата в събота при семейството на новака Дармщад, разгласи старши треньорът на първенците Томас Тухел.

Германският национал не е играл за Байерн от 12 ноември предходната година против Шалке, когато бе последният кръг от Бундеслигата преди старта на международното състезание. Нойер пази за Германия в Катар, само че след Мондиала отиде на ски почивка, на която счупи крайници си и се възстановяваше през последните 10 месеца.



" Ако всичко мине обикновено и в днешната подготовка, той ще пази на следващия ден. Очакваме го с неспокойствие. Неговото завръщане в игра е доста впечатляващо. Забелязах смяната в кондиционното му положение. Целият ни медицински и фитнес екип може да се гордее. Сигурен съм, че в най-скоро време той ще доближи оптимална форма ", съобщи Тухел на конференцията преди мача.

От началото на сезона на вратата на Байерн пази Свен Улрайх, който заслужи похвали за играта си от Тухел.

" Свен постоянно е бил другар с Мануел и постоянно двамата са се допълвали. Неговото показване този сезон е отлично. Уле обаче е наясно с йерархията и знае, че в този момент ще би трябвало да се върне на пейката ", добави Тухел.

В класирането в Бундеслигата след първите осем кръга Байерн заема трето място с 20 точки, на една зад втория Щутгарт и на две зад водача Байер Леверкузен.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР