Капитанът на Байер Леверкузен Ларс Бендер се възстановява добре от

...
Капитанът на Байер Леверкузен Ларс Бендер се възстановява добре от
Коментари Харесай

Капитанът на "Байер" почти готов за "Лудогорец"

Капитанът на " Байер " Леверкузен Ларс Бендер се възвръща добре от травма и има огромна възможност да стартира като титуляр при утрешното посещение на " Лудогорец " в среща от първия кръг в група " А " на Лига Европа.

Бендер получи контузия на прасеца при загубата с 1:3 от " Байерн " Мюнхен в Бундеслигата в събота, когато беше сменен наложително още в 27-ата минута от Юлиан Бранд.

От началото на седмицата той се готви по самостоятелна стратегия и беше под въпрос, само че тази заран отпътува с тима за Разград.
Пауло Аутуори преди " Байер ": Ще се оправим Всички са подготвени да се раздадат, съобщи наставникът на "Лудогорец "
" Нещата при него се развиват доста добре. Смятам, че той ще може да играе на следващия ден ", разяснява треньорът Хайко Херлих.

Херлих получи още една добра вест. Той ще може да разчита на финландския народен вратар Лукаш Храдецки.

В " Байер " са известени с писмо от УЕФА, че Храдецки има право да играе, макар че е получил червен картон в последния си мач в евротурнирите като състезател на " Брьондби " на 6 август 2015 година в срещата-реванш от третия кръг на квалификациите на Лига Европа против " Омония " Никозия. Наказанието на вратаря, обаче, е анулирано поради 3-годишна отминалост и той ще бъде разполагаем на Херлих.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР