Капитанът на баскетболния отбор на Шумен Виктор Серафимов рискува да

...
Капитанът на баскетболния отбор на Шумен Виктор Серафимов рискува да
Коментари Харесай

Капитанът на Шумен под въпрос за домакинството на Ямбол

Капитанът на баскетболния тим на Шумен Виктор Серафимов рискува да пропусне трети следващ мач на своя тим. Гардът има проблеми с кръста и макар че към този момент се намира в по-добро физическо положение, той към момента не е възобновил тренировки с контакт, научи Sportal.bg . Поради това Серафимов е под въпрос за идния дуел на отбора си против Ямбол в събота, като най-вероятно той още веднъж няма да е разполагаем на старши треньора Янко Янков.

Юношата на шуменци взе присъединяване в три мача на тима си от началото на сезона, като във всеки един от тях стартира в титулярната петица и записа междинни индикатори от 7.0 точки и 3.0 асистенции. Последният му мач беше против Черно море Тича на 23 октомври, когато записва 10 точки и 3 асистенции, само че по-късно Серафимов пропусна дуелите против Берое и Академик Пловдив.

Шумен приема Ямбол в среща от шестия кръг на НБЛ в събота от 19:00 часа в “Арена Шумен ”. И двата тима ще диря втора победа през сегашния сезон, като Шумен разполага с баланс от 1-4, до момента в който Ямбол е с актив от 1-3.

Снимка: НБЛ

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР