Капитанът на Барселона Серхио Бускетс, който в последния двубой срещу

...
Капитанът на Барселона Серхио Бускетс, който в последния двубой срещу
Коментари Харесай

Барселона и Бускетс насрочиха среща за преговори

Капитанът на Барселона Серхио Бускетс, който в последния дуел против Реал Мадрид, усъвършенства върха за най-вече участия в испанското “Ел Класико ”, ще стартира договаряния за подновяването на контракта си с каталунците през идната седмица. Процесът обаче няма да бъде елементарен поради финансовите проблеми на клуба, които евентуално ще се отразят на офертата към Бускетс, оповестява вестник „ Мундо Депортиво “

Настоящият договор на 34-годишния испански футболист с Барселона изтича в края на сезона, а той ще има няколко варианти, в случай че реши да се раздели с каталунците. Сред тях са трансфер в американския Интер Маями и саудитския Ал-Насър, където сега играе Кристиано Роналдо.

Тимът на Барселона е водач във краткотрайното класиране в Ла Лига и ще се опита да завоюва требъл, откакто към този момент завоюва Суперкупата на Испания.
 Лапорта: Имаше предложение за Бускетс през януари, само че той избра да остане Лапорта: Имаше предложение за Бускетс през януари, само че той избра да остане
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР