Капитанът на Барселона Серхио Бускетс е взел решение да напусне

...
Капитанът на Барселона Серхио Бускетс е взел решение да напусне
Коментари Харесай

Серхио Бускетс окончателно е решил да си тръгне от Барселона в края на сезона

Капитанът на Барселона Серхио Бускетс е взел решение да напусне клуба след приключването на неговия контракт на 30 юни, осведоми вестник " Марка ".

Според испанското издание Бускетс към този момент е уведомил своите съотборници за решението си, а напълно скоро се чака то да бъде оповестено и публично.

34-годишният футболист е част от Барселона още от юношеските години, като се причислява към школата на клуба през към този момент далечната 2005 година, а дебютът му за първия отбор на " блаугранас " идва през септември 2018-а година.

През идващите 15 сезона отбранителният полузащитник се трансформира в един от стълбовете в халфовата линия на " каталунците ", записвайки общо 744 мача за клуба, в които има на сметката си и 20 гола.

Освен това Серхио Бускетс е взел присъединяване при спечелването на повече от 30 трофея на Барса, а по всяка възможност още един се задава напълно скоро, защото тимът е безапелационен водач в подреждането на Ла Лига и може да си подсигурява купата още в идващия кръг, в случай че при визитата си на градския противник Еспаньол.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР