Капитанът на българския шампион Лудогорец - Светослав Дяков, се надява

...
Капитанът на българския шампион Лудогорец - Светослав Дяков, се надява
Коментари Харесай

Дяков: Дано намерим бързо общ език с Аутори, можем да стигнем далеч в ШЛ

Капитанът на българския първенец Лудогорец - Светослав Дяков, се надява час по-скоро той и съотборниците му да намерят общ език с основния управител на “орлите” Пауло Аутори. Лидерът на разградчани похвали бразилския експерт, като изрази убеденост, че родният отличник има всичко належащо, с цел да се пребори това лято за трети пробив в груповата фаза на Шампионската лига.

“Засега всичко протича обикновено. Тренираме много интензивно, което може би е разликата с предходните лагери. Всеки треньор има нови условия и нашата задача сега е да разберем методите му. Надявам се, че бързо ще намерим общ език с Аутори и ще вършим това, за което ни заплащат, а точно да побеждаваме”, съобщи капитанът на седемкратния първенец на България.

“Не съм аз индивидът, който би трябвало да дава оценки на новия треньор. Всички бразилци го хвалят. Ние обаче сме привикнали да имаме триумфи при всеки един експерт. Важното обаче е какво вършим ние, футболистите, защото треньорът е единствено до тъчлинията. Най-важното е по какъв начин ще протече вторият лагер, където би трябвало да изградим нашия жанр на игра. Сигурен съм, че разполагаме с класата да стигнем надалеч в Шампионската лига”, добави още Дяков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР