Капитанът на българския национален отбор Кирил Десподов най-после прибра материалните

...
Капитанът на българския национален отбор Кирил Десподов най-после прибра материалните
Коментари Харесай

Кирил Десподов получи наградите си за декември и януари, когато беше избран за играч на месеца

Капитанът на българския народен тим Кирил Десподов най-сетне прибра материалните награди за извоюваното гласоподаване за футболист на месец декември 2023-а година и на месец януари 2024-а. Десподов театралничи с премиите Stoiximan (официален спонсор на Лигата) и отговори на много въпроси на медиите, както и за последния мач с АЕК (Атина), по този начин и за упованията си за края на шампионата.

" Първо желая да благодаря на хората, които гласоподаваха за мен.Наистина съм доста благополучен да получа тези награди, които ти дават мощ и убеденост, само че в това време те тласкат да работиш от ден на ден и да ставаш по-добър с всеки минал ден.Още един път желая да кажа " благодаря " на почитателите. Ние играем футбол за тях, те са доста значими ", стартира Десподов, съобщи Българска телеграфна агенция.

Помолен да разяснява какво си спомня от въпросните два месеца, за които беше отличен, той сподели: " Бяха доста положителни месеци за мен, тъй като през тези два месеца започнах да се представям добре, да бъда по-адаптиран с тима. Беше в действителност добър интервал. Но не мога да кажа, че това бяха най-хубавите месеци в моята кариера. Имах положителни месеци в предишното, когато вкарвах доста и давах асистенции. През тези два месеца демонстрирах, че започнах да имам повече въздействие в тима и да ставам по-добър в лигата. "

За останалата част от сезона и какво би трябвало да направи ПАОК, с цел да бъде първенец, той сподели: Трябва да играем със същата пристрастеност, да сме съсредоточени във всеки мач. И да играем самоуверено футбол, тъй като сме тим, който може да го прави.

За себе си си поисквам да се ​​състезавам със същата пристрастеност и мотивация, тъй като когато някой вдигне трофея, това е най-хубавото възприятие. Всички би трябвало да се борим за купата, да даваме 100% и най-важното да имаме вяра в триумфа ".

През този сезон Десподов означи 13 гола и 12 асистенции в 38 мача с ПАОК във всички шампионати.

След четири изиграни кръга в плейофа за купата ПАОК води с 67 точки, пред АЕК с 66 и Панатинайкос с 65. Олимпиакос е на 4-о място с 63. В идващия стадий тимът на Десподов посреща Олимпиакос.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР