Капитанът на България за Купа Дейвис Валентин Димов е оптимист

...
Капитанът на България за Купа Дейвис Валентин Димов е оптимист
Коментари Харесай

Капитанът ни за купа Дейвис: Босна е преодолим съперник

Капитанът на България за Купа " Дейвис " Валентин Димов е оптимист за мача против Босна и Херцеговина, който " трикольорите " ще одобряват през февруари идната година в плейофа за Световна група I на неофициалното международно отборно състезание по тенис за мъже.

" Босна и Херцеговина е сериозен, само че сигурно е реализуем тим. Особено това, че ще играем в България, е огромен плюс за нас. Видяхте каква страхотна поддръжка имахме от почитателите на тениса за мача с Казахастан. Това беше доста огромна мотивация за нас и съм сигурен, че това ще се повтори и през месец февруари.
 Приемаме Босна за купа
Приемаме Босна за купа " Дейвис "

Мачовете са през февруари 2024 година

Отборът на Босна и Херцеговина има положителни тенисисти. Първа ракета e някогашният номер 23 в международната класация Дамир Джумхур, който има три трофеи от Тура на АTP. Трета ракета пък е Мирза Башич, някогашен номер 74 в света, който завоюва шампионата АТП 250 " София Оупън " през 2018 година. Имат и положителни двойкови играчи.

В момента в нашия тим има доста добра атмосфера и единност. Мисля, че Босна и Херцеговина е реализуем тим и ще успеем да ги победим ", разяснява за уеб страницата на БФТ Димов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР