Капитанът на България за Купа Дейвис Валентин Димов даде интервю

...
Капитанът на България за Купа Дейвис Валентин Димов даде интервю
Коментари Харесай

Валентин Димов: Много сме горди и щастливи, че донесохме тази победа на България

Капитанът на България за Купа " Дейвис " Валентин Димов даде изявление пред уеб страницата на БФ Тенис незабавно след, която класира за първи път страната ни за Световна група I на отборната конкуренцията.

Димов показа, че всички в тима са в страхотна еуфория от постигнатото и добави, че тази победа е за България.

" Чувството е необикновено. Страхотна еуфория за всички нас като тим и всички, който пристигнаха да ни поддържат. Емоциите са извънредно мощни и сме доста горди и щастливи, че играхме по този начин и спечелихме тази победа за България! Не беше леко, само че когато е мъчно е по-сладко и го оценяваме още повече ", стартира Димов.

Българският капитан разяснява и идния конфликт от Световна група I, който следва през септември.

" В момента желаеме да се насладим на успеха. Има време до септември, само че сигурно апетита идва с успехите и считам, че всички са ужасно стимулирани да продължим да побеждаваме ", съобщи Валентин Димов.

Бившият играч разкри и кои са били най-сериозните компликации по пътя към триумфа против новозеландците.

" Разликата в атмосферните условия, часовата разлика, сериозната поддръжка на публиката им и грешките в отсъжданията, които са естествени в тези мачове в интерес на домакините. Това е една цялост от неща, с който би трябвало да се пребориш в сходен вид срещи с цел да стигнеш до успеха. Това е една фантазия за всеки състезател ", сподели Димов.

Накрая Валентин Димов благодари и на българските почитатели в Нова Зеландия, които подкрепяха тима неразделно по време на двудневния конфликт.

" Искам да благодаря на Стефан Цветков за поддръжката и обезпечените ни условия. Имаше българи в Крайстчърч, който ни обръщаха внимание от самото начало и ни подкрепяха и помагаха. Отношението на уредниците също беше доста положително. Всичко от което имахме потребност го имахме и го получихме и резултата е налице ", приключи капитанът на България за Купа " Дейвис ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР