Капитанът на България за Купа Дейвис коментира победата над Нова

...
Капитанът на България за Купа Дейвис коментира победата над Нова
Коментари Харесай

Капитанът за Купа Дейвис: Горди и щастливи сме от тази победа за България

Капитанът на България за " Купа Дейвис " разяснява успеха над Нова Зеландия. Националите завоюваха с 3:1 победи и реализираха историческо класиране за Световна група I за " Купа Дейвис ". Димов приказва от Крайчърч за уеб страницата на Българската федерация по тенис.

„ Чувството е необикновено. Страхотна еуфория за всички нас като тим и всички, който пристигнаха да ни поддържат. Емоциите са извънредно мощни и сме доста горди и щастливи, че играхме по този начин и спечелихме тази победа за България!

Не беше леко, само че когато е мъчно е по-сладко и го оценяваме още повече. Вмомента желаеме да се насладим на успеха. Има време до септември, само че сигурно апетита идва с успехите и считам, че всички са ужасно стимулирани да продължим да побеждаваме “, съобщи Валентин Димов.

Той разяснява и компликациите пред българските състезатели: „ Разликата в атмосферните условия, часовата разлика, сериозната поддръжка на публиката им и грешките в отсъжданията, който са естествени в тези мачове в интерес на домакините. Това е една цялост от неща, с който би трябвало да се пребориш в сходен вид срещи с цел да стигнеш до успеха. Това е една фантазия за всеки състезател “.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Miko (@kuzmanov.dimitar)

Капитанът на България благодари и на родната федерация по тенис за положителните условия, които са подсигурени: „ Всичко беше съвършено. Искам да благодаря на Стефан Цветков за поддръжката и обезпечените ни условия. Имаше българи в Крайчърч, който ни обръщаха внимание от самото начало и ни подкрепяха и помагаха. Отношението на уредниците също беше доста положително. Всичко от което имахме потребност го имахме и го получихме и резултата е налице “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР