Капитанът на България Павел Маринов е пред договор с отбора

...
Капитанът на България Павел Маринов е пред договор с отбора
Коментари Харесай

Берое на крачка от трансферен удар

Капитанът на България Павел Маринов е пред контракт с тима на Берое, оповестява “Тема Спорт”. 31-годишният баскетболист се възвръща от разкъсване на кръстна връзка на лявото коляно. Той получи контузията през април, когато бе част от втородивизионния френски Каен. Очакванията са крилото да се завърне назад на паркета през декември или при започване на януари.

“В момента се възвръщам. Нещата вървят добре, само че това за мен е първа сериозна травма, тъй че не желая да бързам и да приказвам авансово. Правя извършения и се надявам, че всичко ще се развие както би трябвало. Както вървят нещата, съвсем несъмнено ще подпиша с Берое. Това е единственият клуб, който прояви интерес към мен. Ако би трябвало да съм почтен, Васил Кифев постоянно се е държал доста добре с мен през годините и постоянно се е интересувал от привличането ми. Имам положителни връзки с него, както и с Любо Минчев. Акон е се случи нещо изключително, то ще продължа кариерата си в Берое. Смятам, че това е добра опция за мен, още повече че самият аз желая да се прибера към този момент в България. Омръзна ми да обикаляма по чужбина, при все това нито румънското, нито второто равнище на Франция са по-добри шампионати. По-различно е, трупаш опит, удовлетворен съм, че съм играл там, само че ми е време към този момент да съм до фамилията си и считам, че Стара Загора е доста добра алтернатива. Чух, че надали не съм подписал с Балкан, само че истината е, че никой оттова не ме е търсил”, съобщи Маринов пред “Тема Спорт”.

Юношата на Тигър (Ямбол) добави, че не би било неприятно управлението на федерацията да се допита до националите за мнението им по отношение на имената, които се спрягата за народен селекционер на България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР