Капитанът на България Ивелин Попов заяви пред Sportal TV, че

...
Капитанът на България Ивелин Попов заяви пред Sportal TV, че
Коментари Харесай

Ивелин Попов: Тежко ни е, че не побеждаваме, шансът ни е Лигата на нациите

Капитанът на България Ивелин Попов съобщи пред Sportal TV, че неналичието на победи в последната година се отразява на настроението на националите. Попето обаче е сигурен, че ще запишем победа до края на квалификационната акция.

''Балъков ми сподели, че всички, които сме влезнали в игра, не сме влезнали както би трябвало. Мисля, че 80 минути не стояхме неприятно не терена, първите 3 положения бяха пред тяхната врата. За наше злощастие в последните 10 минути не стояхме добре. Лошо е, че без чиста обстановка допуснахме 7 гола. Ние сме един тим, не трябва Христо Иванов да е самокритичен към себе си, не е отговорен той, всички до един сме отговорни. Това му е дебют, не трябва да поема той виновността. Колективът постоянно е бил добър тук, само че за тази скица на игра би трябвало време. Бековете би трябвало да схванат точното време да се включат, за 3-4 дни не може да се получи, само че има образ този отбор'', съобщи капитанът Ивелин Попов.

''В последната третина би трябвало да сме по-нахални, по-креативни и по-ефективни. Нямаме победа и това ни тежи, чува се на вечеря единствено дрънкането на чинии и принадлежности, това си говорихме и през вчерашния ден на тренировката - когато има победи, самочувствието е по-различно. При загуби си леко вцепенен, пазиш се да не сбъркаш, тежи, несъмнено, само че съм сигурен, че ще дойдат и положителни дни'', разяснява Попов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР