Капитанът на България Ивелин Попов обяви, че не се сърди

...
Капитанът на България Ивелин Попов обяви, че не се сърди
Коментари Харесай

Попов: България е на първо място, аз съм момче от улицата, не се сърдя и не се правя на интересен

Капитанът на България Ивелин Попов разгласи, че не се сърди на селекционера Красимир Балъков за промяната си в днешния мач против Черна гора. Халфът е безапелационен, че България е над всичко, а той е момче от улицата, не се сърди на никого и се закани да играе най-малко още 5 години на високо равнище в Русия.

“Първите два мача - два хикса. След това поредност от четири загуби. Тази точка е малко, само че е положителна, изключително след игрите в предходните мачове. През първото полувреме превъзхождахме съперника. В началото на второто те имаха превъзходство, а по-късно отново си върнахме превеса.

Надявам се трите дни до мача с Англия да сме по-уверени и с по-голямо самочувствие. Надявам се българската агитка да ни поддържа. Като домакини играем по-различно”, сподели Попов във връзка днешното нулево тъждество на нашите в Черна гора.

След това капитанът на трикольорите разяснява промяната си в този мач и възможното му оставане на пейката против Англия по следния метод:

“Никой не е по-голям от колектива. България е преди всичко. Аз съм момче от улицата, не се дразня и не се върша на забавен. Националният тим ми е дал доста, постоянно ще пристигам. Когато решат да не ме викат, няма да се дразня.

Националният ми е дал доста, оказал помощ ми е за прехвърляния, сигурно ще играя в Русия на високо равнище още 5 години. Отборът ми върви неповторимо. Надявам се, че ще продължи да върви по този начин - скъп съм, имат вяра ми. Не съм централен нападател, с цел да въвеждам по три гола. В националния постоянно съм играл за тима, на всички позиции съм играл.

Дори да не ме викат още ноември, няма проблем.

Никога не съм се месил на треньорите. Където ме пуснат и колкото ме пуснат - играя. При мен няма детски работи - когато не ме пуснат, да се хвана за крайници и да не играя.

Днес всички се раздадоха. Поздравления за момчетата. След мачовете, които паднахме и всички ни се смяха, тази точка е позитивна”, приключи Ивелин Попов. ЕВРО 2020 7 кръг, петък 11 октомври  Черна Гора 0:0краен резулат  България
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР