Капитанът на Аякс (Амстердам) Матайс де Лихт призна, че е

...
Капитанът на Аякс (Амстердам) Матайс де Лихт призна, че е
Коментари Харесай

Де Лихт: Може би прекалено рано повярвахме, че ще продължим

Капитанът на Аякс (Амстердам) Матайс де Лихт призна, че е имало разпределяне в техните редици, откакто са повели с 2:0 против Тотнъм във вчерашния полуфинал в Шампионската лига. Тотнъм завоюва трагично с 3:2 и за първи път в своята история ще играе за най-престижното клубно отличие в света.

"Може би прекомерно рано повярвахме, че ще продължим напред. Знаехме, че до края на мача има минута и мислехме, че ще се оправим. Просто трябваше мачът да приключи пет секунди по-рано.

"А след края на мача имахме чувството, че земята под нас пропада и ние дружно с нея. Бяхме толкоз близо. Разбира се, в съблекалнята след края на мача цареше мъртвешка тишина. Невероятно е по какъв начин се разви тази среща и по какъв начин пропуснахме шанса си да играем на финала. Но не е чак такава покруса, не е чак такава драма, тъй като за нас това е един прелестен сезон. Все още можем да станем първенци на Холандия, а и никой не очакваше да преодолеем Ювентус и Реал Мадрид.

"Беше ужасно да забележим и усетим поддръжката на нашите последователи. Това ни даде да разберем какво значи за тях този сезон. Ако спечелим шампионската купа, ще бъда доста благополучен. Може би тази купа ще смегчи болката от отпадането от Шампионската лига по подобен мъчителен метод в последните секунди. "Трябва да признаем, че Тотнъм крепко ни натискаше и това ни сътвори съществени проблеми, изключително през второто полувреме. Трябва да признаем, че не намерихме противопоставяне на този напън, който упражниха, споделя още трансферната цел на Ювентус и Барселона.
Шампионска Лига 1/2 кръг, сряда 8 май  Аякс 2:3краен резулат  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР