Капитанът на Арда (Кърджали) Иван Караджов даде интервю пред Sportal

...
Капитанът на Арда (Кърджали) Иван Караджов даде интервю пред Sportal
Коментари Харесай

Караджата: ЦСКА е на Армията, засега не виждам обединение - малко са шантави тези неща

Капитанът на Арда (Кърджали) Иван Караджов даде изявление пред Sportal TV в Анталия, където тимът на Стамен Белчев кара своята зимна подготовка. Бившият вратар на ЦСКА разяснява и въпроси, вълнуващи Червена България.

" Готвим се извънредно добре, нямаме контузени, което е радващо. Привлякохме четирима млади момчена, те имат качества, има доста футбол в тях. Чакат ни тежки мачове, всеки има своите цели. Стамен Белчев е доста добър треньор, спокоен човек е, с него се разбирам с взор. Надявам се да играем мачовете си в Кърджали, даваме 100% от себе си, с цел да зарадваме почитателите и шефовете на тима.

В Шахтьор (Солигорск), когато бях, стана по този начин, че не ме взеха на лагер, никой не приказва с мен. Свързах се с Радостин Василев, обясних му, заведохме дело, излезе решение във ФИФА. Доколкото разбрах, те апелират в Лозана и ще има втора инстанция, не ме тормози. Това са си заслужени мои пари! На никой няма да му е прелестно да седи там един месец самичък като куче. Във футбола обаче не може всичко да е цветя и рози.

В националния тим би трябвало да се върви с готовност. Който е там, съставлява целия народ. Трябва да сме горди, когато вървим в националния тим, а не да отбиваме номера или да вървим единствено да се забележим. Най-добрият вратар в efbet Лига? За мен е Владо Стоянов, от играещите няма кой да отлича. Не желая да акцентирам себе си.

Станах първенец с ЦСКА през 2008 година - незабравимо е. Израснах в ЦСКА, обикновено беше да съм пъклен благополучен. Надявам се младите да изпитат скоро същото. От сърце искам такава наслада на Червена България. Пазя си всички медали с ЦСКА, обикновено. Раздялата ми с ЦСКА е грешката, която направих, само че по този начин съм направил, по този начин съм решил. В момента като се замисля е неточност.

Двата тима ЦСКА? Отборът е един - ЦСКА е този тим, който е на " Армията ", малко са шантави тези неща, само че ще забележим какво ще излезе най-после. За мен тимът е там, където са почитателите, любовта, домът на ЦСКА. Към момента не виждам обединяване, тъй като едните хора влагат пари, другите влагат пари, приказват един против различен - какво ще стане. Морално не е обикновено, само че в България всичко се слува, няма и това да ме учуди ", съобщи Караджата пред Sportal TV .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР