Капитанът на английския национален отбор Хари Кейн е оптимист за

...
Капитанът на английския национален отбор Хари Кейн е оптимист за
Коментари Харесай

Хари Кейн: Голямата ни цел е титлата

Капитанът на британския народен тим Хари Кейн е оптимист за представянето на " трите лъва " на Мондиал 2022 в Катар. Голмайсторът на Тотнъм разяснява идното международно състезание при идването си в Доха.

" Представяме се добре на тази огромни шампионати и ни остава единствено още една стъпка. Този път може да я създадем. Това е вълнуващо, необичайно, ще играем на всеки 5-6 дни. Вълнението господства над всички в близост. Щастливи сме да бъдем тук и да стартираме да упражняваме от на следващия ден ", съобщи Кейн пред BBC.

Нападателят и всички останали британски национали играха в тимовете си във Висшата лига през предходната събота и неделя.

" Трябва да се подготвим за извънредно къс интервал. Винаги е друго за огромните шампионати. Опитваме да не мислим за далечните събития, които ни предстоят. Разбира се, спечелването на шампионата е огромната ни цел и фантазия. Ще бъде извънредно мъчно. Трябва да се подготвим добре и се вълнуваме преди старта ", сподели още футболистът на Тотнъм.

Англия ще играе против Иран в първия си мач от група В на международното състезание на 21 ноември. Другите съперници на островитяните в груповата фаза са Уелс и Съединени американски щати. На Мондиал 2018 англичаните играха полуфинал, а на Евро 2020 изгубиха дуела за купата против Италия на " Уембли " след осъществяване на дузпи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР