Капитанът на Англия и Тотнъм Хари Кейн ще спонсорира екипите

...
Капитанът на Англия и Тотнъм Хари Кейн ще спонсорира екипите
Коментари Харесай

Хари Кейн стана спонсор на фланелките на друг лондонски клуб

Капитанът на Англия и Тотнъм Хари Кейн ще спонсорира екипите на някогашния си тим Лейтън Ориент през идващия сезон. Освен, че оказва помощ на отбора, нападателят поддържа по този метод и три благотворителни дела. На домакинските фланелки на Лейтън Ориент ще бъде изписано благодарствено обръщение към героите от първа линия в борбата с пандемията. Екипите за гостувания са отдадени на детския приют Haven House, а третият екип е с логото на благотворителната организация за психологично здраве Mind. От клуба оповестиха, че 10% от всяка продадена фланелка ще отидат за благородната идея.

Хари Кейн се причисли към Лейтън Ориент през януари 2011-а, когато бе на 17 години, откакто бе предан чартърен от Тотнъм. Тогава той осъществя пет гола в 18 мача, преди да се завърне при " шпорите “.

" Роден и учтив съм единствено на няколко километра от стадиона на Ориент и съм в действителност благополучен, че имам опцията да се върна в клуба, който ми даде първия професионален старт. Също по този начин ми дава платформа да изкажа благодарността си към героите и благотворителните организации, които дават грижи и поддръжка през тези сложни времена “, съобщи Хари Кейн.
Very proud to announce that I'm supporting the club that gave me my first pro start and three amazing causes by sponsoring @leytonorientfc's shirts for the 2020/21 season. pic.twitter.com/hTh1M7xNf3
— Harry Kane (@HKane) May 14, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР