Капитанът на Англия Хари Кейн потвърди, че няма много разговори

...
Капитанът на Англия Хари Кейн потвърди, че няма много разговори
Коментари Харесай

Хари Кейн: Трябва да докажем, че сме способни да го сторим

Капитанът на Англия Хари Кейн удостовери, че няма доста диалози в съблекалнята на „ трите лъва” и удостовери, че Англия би трябвало да потвърди, че отборът може да завоюва UEFA EURO 2020.

Англичаните одобряват Дания в сряда във втория полуфинален мач пред 60 хиляди фена на „ Уембли”, като всички упования на нацията са върху играчите на Гарет Саутгейт.

„ Това е късмет, който би трябвало да грабнем и да потвърдим, че можем да го сторим. Можем да приказваме доста, само че е значимо представянето. Искам да излезем освободени, само че с целия действителен фокус, че би трябвало да се класираме за финала. Който и да било състезател на Англия играе на огромните шампионати с голямо напрежение върху себе си. Говорих след мача с Германия, че напрежението беше голямо, само че играхме отборно. Минахме през това затруднение и искахме същото против Украйна”, сподели Кейн.

„ Имаме да извървим още дълъг път под това напрежение. Това е част от пъзела на огромен шампионат. Мнозина от нас се оправят с това в всекидневието си в своите клубове – финали в Шампионска лига, финали за купи. Този наш състав е надалеч по-опитен от това, което беше през 2018-а година. Това показване през годините спомага. Имаме шанса да продължим една крачка напред в този момент, в сравнение с Мондиала в Русия преди три години”.

Англия загуби от Дания на „ Уембли” преди три години, когато Кристиан Ериксен бе прецизен от дузпа след неточност на Хари Магуайър. Последва тъждество 0-0 в Копенхаген, само че Кейн, който вкара три гола в Лигата на нациите призна, че тези мачове нямат общо с миналите такива против датчаните.

„ Дания има страхотни характерности и са огромен тим. Не позволяват доста голове, а вкарват много в срещите си. Двата мача от Лигата на нациите бяха тежки, само че ние бяхме в единия от тях с 10 индивида. Играхме добре, само че не дотолкоз, с цел да стигнем до резултат. Очакваме тежък мач, имаме вярата в себе си. Ако подходим вярно в сряда вечер, мисля, че сме способни да победим”, приключи Кейн на брифинга преди мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР