Капитанът на Академик (Пловдив) Васил Бачев изрази увереност преди старта

...
Капитанът на Академик (Пловдив) Васил Бачев изрази увереност преди старта
Коментари Харесай

Васил Бачев: Рилски спортист не ни притеснява, мачът е 50/50

Капитанът на Академик (Пловдив) Васил Бачев изрази убеденост преди старта на шампионата за Купата на България. На четвъртфиналите от конкуренцията пловдивчани се изправят против водача в НБЛ Рилски състезател, като срещата сред двата отбора е в четвъртък от 17:00 часа в зала " Арена Асарел " в Панагюрище. Миналата седмица " Рилецо " се наложи със 100:82 над Академик в дуел от 20-ия кръг на НБЛ, само че Бачев и компания не се тормозят от противника.

" Преди два дни имахме мач с тях, направихме генерална подготовка двата тима ", стартира плеймейкърът пред Sportal.bg. " Сигурен съм, че има с какво да се изненадаме чисто игрово. Според мен мачът е 50/50. Това, че са водачи в класирането и са ни победили три пъти в шампионата, нас не ни тормози и ще играем за победа. Чак жадни за реванш не мога да кажа, че сме. Ние всеки мач излизаме за победа. Трябва да играем отборно и да победим ", добави Бачев.

Четвъртфиналният конфликт сред Академик (Пловдив) и Рилски състезател открива програмата на шампионата за Купата на България в четвъртък. Победителят от двойката се изправя против Балкан или Черноморец на полуфиналите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР