Капитанът и вратар на ЦСКА 1948 Даниел Наумов разкри защо

...
Капитанът и вратар на ЦСКА 1948 Даниел Наумов разкри защо
Коментари Харесай

Вратар разкри голям скандал в националния отбор

Капитанът и вратар на ЦСКА 1948 Даниел Наумов разкри за какво не е част от националния тим. Наумов, който е считан за най-хубавия млад пазач у нас, показа, че не е попаднал измежду избраниците на Ясен Петров поради персонално отношение на човек от неговия щаб, само че не загатна името му.

" Аз съм навън от националния тим поради персонално отношение на даден човек от щаба на Ясен Петров. Не е подбудено от мое деяние или съответна обстановка. Може би нещо трупано с години, което не мисля, че би трябвало да визира ползите на националния тим. Боли ме, че не съм част от националния тим сега. Не съм приказвал с Ясен Петров по този въпрос. Не знам дали е осведомен със обстановката. Това ми въздейства негативно. Резултатите на моя тим не са положителни и това беше употребявано, с цел да не ме извикат в националния тим. Обяснението, което от щаба са дали към мои треньори, е, че не развеселявам задоволително групата по време на лагери ", показа Наумов през Спортал.

Вратарят направи комплимент и на новия си треньор в ЦСКА 1948 Николай Киров: " С идването на Николай Киров в ЦСКА 1948 мисля, че управлението откри точния човек. Той е извънреден експерт и експерт. Държи на дисциплината в тима. Видя се позитивна смяна след неговото идване - спечелихме повече точки, в сравнение с преди той да пристигна. Мисля, че управлението ще му гласоподава доверие, и когато пристигна трансферният прозорец, да направи селекция ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР