Капитанът и лидер на Барселона Андрес Иниеста заяви, че се

...
Капитанът и лидер на Барселона Андрес Иниеста заяви, че се
Коментари Харесай

Иниеста: Би било страхотно да вземем Коутиньо


Капитанът и водач на Барселона Андрес Иниеста съобщи, че се надява каталунците да съумеят да привлекат халфа на Ливърпул Филипе Коутиньо. Бразилският национал бе главната трансферна цел на Барса през миналото лято и макар персоналното предпочитание на футболиста да премине на Ноу Камп, до договорка по този начин и не се стигна.

„ Коутиньо е страховит екипен състезател, който разполага с доста гений и би паснал идеално в нашия отбор. Той играе чудесно и с двата крайници, несъмнено чудесно със своите съотборници на терена, бележи попадения, вариативен е в офанзива – просто той може да е тъкмо това, което желаеме. Неговите качества пасват идеално на нашия жанр на игра и в случай че този трансфер се реализира – то това би било ужасно, разяснява Иниеста.

Запитан дали се тормози от опцията при възможното идване на Коутиньо, 33-годишният халф да загуби титулярното си място в състава, Иниеста съобщи: Не виждам на нещата по този метод, по-скоро с неговото привличане клубът ни ще направи голяма крачка напред “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР