Капитан сър Том Мур се превърна в национално съкровище за

...
Капитан сър Том Мур се превърна в национално съкровище за
Коментари Харесай

Противоречията на дъщерята на капитан Том Мур, Хана - незаконно спа, благотворително разследване, ваканционна реакция

Капитан сър Том Мур се трансформира в национално богатство за една нощ, когато направи 100 обиколки към градината си, с цел да събере жизненоважни средства за NHS.

Неговото самоотвержено деяние се утвърди по време на блокирането на ковид, когато здравната работа беше на колене. Ветеранът от войната съумя да събере милиони за благотворителните организации на NHS и след триумфа му фамилията му сътвори благотворителната фондация The Captain Tom Foundation.

Той умря през февруари 2021 година след къса борба с Covid-19 и пневмония, а щерка му Хана Инграм-Мур влезе в светлината на прожекторите, поемайки ръководството на неговата фондация и завещание. Въпреки това през миналата година тя направи заглавия по всички неверни аргументи.

Хана и нейният брачен партньор издигнаха противоречив спа център на земя в фамилния си дом в Марстън Морейн, Бедфордшър, само че през днешния ден служащи са на място, с цел да разрушат U-образния блок, откакто строителството беше оповестено за нелегално. Междувременн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР