Капитан Америка вече е женен мъж! Крис Евънс и приятелката

...
Капитан Америка вече е женен мъж! Крис Евънс и приятелката
Коментари Харесай

Съжаляваме, момичета! Най-красивият мъж на планетата се ожени

Капитан Америка към този момент е женен мъж! Крис Евънс и приятелката му Алба Батиста са минали под венчилото на загадка и скромна гала този уикенд. 

Сватбата се е състояла в имение в Масачузетс, а гостите са били скромна численост - единствено най-близките родственици и другари на влюбената двойка. След известните посетители на церемонията са били Робърт Дауни Джуниър, Джереми Ренър и Крис Хемсуърт.
                             

Според източници, на гостите им се наложило да подпишат съглашение, че няма да разгласяват детайлности към сватбата, а телефоните им били събрани, с цел да са сигурни, че никой няма да снима церемонията. Източници споделят, че ограниченията са сигурност били в действителност строги, само че все пак сватбата била красива и доста прочувствена.
                             

Крис и Алба са дружно от най-малко година, а клюки ги свързат от 2021 година. 42-годишният артист и 26-годишната актриса оповестиха връзката си публично в Instagram през януари тази година. 
                             

Миналата година Крис разкри в изявление какво търси в индивида до себе си:

" Не ме интересува толкоз външният тип, а чувството, което носят. Да познаваш и обичаш себе си - усеща се, когато някой се усеща по този начин. Обичам любовта, романтиката, прочувствен вид съм. Не обичам никакви форми на операция и да покачвам звук. "
                             

Той показа още, че е подготвен да се ожени и да сътвори семейство. 

" Това е нещо, което доста желая. "

През 2022 Крис Евънс бе разгласен за " Най-сексапилен мъж на планетата ". Ето няколко негови фотоси, които потвърждават това:
 Крис Евънс - най-сексапилният мъж на планетата за 2022  Крис Евънс - най-сексапилният мъж на планетата за 2022  Крис Евънс - най-сексапилният мъж на планетата за 2022  Крис Евънс - най-сексапилният мъж на планетата за 2022
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР