Капитализмът е основна движеща сила в живота на голяма част

...
Капитализмът е основна движеща сила в живота на голяма част
Коментари Харесай

Да откажеш милиони, за да играеш в кръвния враг на любимия ти отбор

Капитализмът е съществена движеща мощ в живота на огромна част от човечеството, което е изцяло обяснимо - всеки работи за пари и надали би направил голяма отстъпка във финансовите си искания, изключително с цел да направи нещо, което в никакъв случай не е очаквал. 

Една звезда от международния футбол обаче направи тъкмо това. Футболист, който е мечтаел да играе за един тим, в този момент ще играе в неговия кръвен зложелател. Нападателят е дал голямо заричане като дребен, че ще направи всичко допустимо, с цел да играе за избран отбор, само че в последна сметка напълно скоро ще запише дебюта си с фланелката на огромния му конкурент. 
Защо никой не се оплака, когато ОГРАБИХА МЕСИ за " Златната топка "?
Отмина следващата гала по връчването на " Златната топка ", а премията, съгласно експертите във футболната игра, отиде в ръцете на...
Прочети повече
Още по-голямо усещане обаче прави друго - финансовата страна на прехвърлянето. Оказва се, че нападателят се лишава от куп милиони евро, с цел да играе за новия си тим. 

До момента през кариерата си футболната суперзвезда е изкарал десетки милиони евро единствено от заплати от клубовете, в които се е подвизавал. Сега обаче той се отхвърля (доброволно) от над 60% от своята заплата, единствено и единствено да играе в новия си тим. 

Кой е футболистът, каква е финансовата му обстановка и от какъв брой милиона се лишава, с цел да реализира трансфер, четете в Sportlive.bg. 

Още от ФУТБОЛ СВЯТ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР