Капчикова е осъдена на три месеца затвор условно, с три

...
Капчикова е осъдена на три месеца затвор условно, с три
Коментари Харесай

Ася Капчикова осъдена за грабеж

Капчикова е наказана на три месеца затвор условно, с три години изпитателен период за лишаване на мобилен телефон, при което Капчикова използвала и мощ, с цел да вземе джиесема на рускиня, с която преди този момент купонясвали дружно. Адреналинката Яна Христова също е забъркан от близко в тази ситуация и в делото.

Историята стартира няколко месеца преди Капчикова да победи в състезанието на Плейбой за плеймейтка на 2015 година. Обвинителният акт е импортиран в Софийския областен съд много по-късно- през януари 2017 година. След няколко отсрочване на съвещания при започване на 2018 година се стига до неоправдателната присъда. Все отново отбраната на Капчикова желае ново разглеждане на делото и апелативният съд го връща на Софийски градски съд. Преди дни състав от три дами удостоверява напълно неоправдателната присъда за Ася Капчикова.

Процесът се върти към случилото се в нощта на 25 против 26-ти септември 2015 година. Тогава омъжената за бургазлия рускиня Зарина Решовска отива със другарка да се забавляват столичен клуб. Към три часа сутринта едното момиче си потегля и Решовска отива на бара да си заплати. Там се забавляват няколко дами. Решовска се заприказва с едната, която в действителност се адреналинката Яна, а другата Ася., Младите дами удрят няколко шота танцуват, вършат фотоси и притеглят внимание на мъжете. По някое време Решовска въпреки всичко взема решение да си тръгне, желае сметката, заплаща и си потегля.



Вика си такси и до момента в който чака пали цигара. Към пет часа сутринта Яна Христова и Капчикова вземат решение да си тръгнат, само че когато им дават сметката в нея има 100 лева, които съгласно тях не са консумирали. Бъдещата плеймейтка заплаща и тях. Двете с Яна излизат от бара. Отпред Капчикова вижда Решовска и желае да й даде 100 лева за сметката. Двете се скарват, Ася стартира да дърпа чанта на рускинята, само че тя я стиска крепко. Тогава съумява да й вземе телефона от другата ръка - чисто нов тогава модел на Samsung Galaxy S6.

Адреналинката споделя на Капчикова да не се занимава, тъй като другата жена е пила. Вместо това бъдещата плеймейтка влизат в такси и отпрашва. Решовска стартира да плаче, при което очевидци на случилото се пробват да успокоят. Междувременно се обажда в полицията и подава сигнал.

Пристигат ченгетата, на които ограбената рускиня сподели че Яна от Господари на ефира й е взела телефона. После се прибира у дома взима документи на GSM-а и отива в Пето районно и подава тъжба. Ограбената към момента счита, че адреналинката Яна е отмъкнала телефона й, само че в следствие се обяснява,че това е плеймейтката.

Рускинята твърди, че Капчикова я блъснала с пръсти по челото, само че съдът не приема тези показания. Има показания, че Яна нахъсва спора, само че магистрати одобряват, че това не е по този начин и адреналинката е пробвала да приключи разногласието, написа „ България Днес ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР