„Kaпацитети от подземния свят са категорични, че не Несебър, а

...
„Kaпацитети от подземния свят са категорични, че не Несебър, а
Коментари Харесай

Митьо Очите се оттегля от дрогата, идва Любо Мазния

„ Kaпацитети от подземния свят са безапелационни, че не Несебър, а Поморие е меката на опиатите в района “, написа в. „ Таблоид “.

Обвиняемият за главатар на проведена незаконна група за разпространяване на опиати Любомир Славов – „ Мазния “ се трансформира в „ воин “ в просторна публикация на седмичника „ Таблоид “. Публикацията от 19 март 2018 година е с надзаглавие „ Сериозни разбърквания в ъндърграунда “, заглавие „ Митьо Очите се отдръпва от дрогата, идва Любо Мазния “ и подзаглавие „ Нов състезател – Любомир Славов, се пробва да постави ръка върху бизнеса със гибел по Южното Черноморие “.

Любомир Славов – „ Мазния “ е с повдиганото обвиняване за образуване и ръководена на проведена незаконна група за разпространяване на опиати.

Снимка от вестника с цитираната публикация е оповестена на фейсбук-профила на журналиста от Поморие Стоян Тончев, видя АВАНТАЖ. По-интересни са мненията след нея, в които основно настоящо лице е точно „ Мазния “. Там посоченият за наркобос в „ Таблоид “, който желае да завзема Южното Черноморие със гибел, изпада в делириум, служейки си с обидни квалификации и клюки по адрес на Стоян Тончев, които изпълват сформира на Наказателен кодекс и за които ще бъде измамен под правосъдна отговорност.

Обвиненият от профилираната прокуратура за началник на ОПГ Любомир Славов – „ Мазния “ към този момент е бил треторазряден „ воин “ в обява на АВАНТАЖ, разкриваща наркотрафик от Поморие към Гърция. След публикацията „ Кой от Поморие се намира в гръцки арест за опиати “, Стоян Тончев получава информация, че против него се приготвя второ нападение и животът му се намира в заплаха. Журналистът незабавно сезирал способените органи, като все още към този момент има формирано досъдебно произвеждане от прокуратурата.

Със словесната диария, която „ Мазния “ изсипва против Тончев във Facebook, са осведомени и от ГДБОП.

АВАНТАЖ се свърза с Тончев. Пред медията ни той съобщи, че е разговарял тази заран със чиновник от Главна дирекция „ Борба с проведената престъпност “, през вчерашния ден го е потърсил чиновник на ДАНС и е безапелационен, че ще заведе наказателно дело против „ Мазния “.

Във връзка с обявата във в. „ Таблоид “, журналистът от Поморие разяснява, че през вчерашния ден вечерта му е била изпратена на фотография от другар, а през днешния ден сутринта си е закупил вестника. Тончев е безапелационен, че няма нищо общо със наличието на публикацията в „ Таблоид “ и не е склонен с някои от изказванията в нея, макар че са показателни за „ Мазния “.

„ Мазния “ от Поморие е в непрекъснат контакт с Георги Дърлянов – „ Тъпото “, научи АВАНТАЖ. В морския град, прочут в света като „ черноморската перла на мафията„, върви мълвата, че Любомир Славов към този момент се титулува като предстоящ притежател на дискотека в Слънчев бряг за Сезон 2018. Наши източници са безапелационни, че евентуалният притежател е „ Карнобатския “, към който „ Мазния “ се мазни към този миг, с цел да пласира там през лятото.

АВАНТАЖ моли Министерство на вътрешните работи и Главна прокуратура да създадат всичко допустимо за свалянето на полицейския и прокурорски чадър, разпънат на локално равнище от полиция и прокуратура над мафията и проведената престъпност в Поморие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР