Капачките са за Бъдеще, а не за разтапяне.Не толкова често,

...
Капачките са за Бъдеще, а не за разтапяне.Не толкова често,
Коментари Харесай

Този вандалски акт ядоса участник от Фермата СНИМКИ

Капачките са за Бъдеще, а не за разтапяне.

Не толкоз постоянно, само че се случва  " Сърцата ", в които се събират " капачки за бъдеще ", да станат обект на вандалски прояви. В предходен материал Ви разказахме как  " Сърцето " за пластмасови капачки във Велико Търново бе напълнено с всевъзможни отпадъци. Припомнете си тук:

Сега още веднъж попадаме на вандалска демонстрация по отношение на каузата  " Капачки за бъдеще ". От Радослав Колев - един от участниците в осмия сезон на " Фермата ", научаваме, че е изработен опит да бъдат разтопени събраните капачки в " Сърцето ", ситуирано в парк " Света Троица " в София. 

" На тези човеци, които са направили този вандалски акт, им поисквам в никакъв случай да не попадат в обстановка в която са нужни средства за тяхното оцеляване! ", написа Радослав в обществената мрежа Facebook и показа фотоси, показващи следствията от хулиганската демонстрация.

Той добави, че се надява това безумство да не се повтаря още веднъж.

" Ако някой има оферти за премахването на разтопената пластмаса от метала без да го повредим да ми написа ", написа още Колев, който евентуално ще се погрижи за възобновяване на " Сърцето ".

" Жалко за благородната идея и нея опорочават! Проблемът за ситуацията ни е в главата! ", разяснява под поста Велка Петрова.

Божидар Велинов допуска, че причинителите на този акт са деца от ромски генезис. Именно тях е забелязал в парка.

" Това съгласно мен са едни дребни ромчета, които са вандалчета, виждам ги като блъскам количката в градинката. Последния път ги прогоних, бяха с цигари и мизерстваха. Едното ровеше в къщичката за книги с цигарата. Та общо взето няма оправия с такива хлапаци, които са безделници и се чудят каква беля да създадат. Трябва очевидно да има работещи камери и съответна защита ", добави Велинов.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР