Канзас Сити, Мисури, полицията каза, че тече разследване и преглед,

...
Канзас Сити, Мисури, полицията каза, че тече разследване и преглед,
Коментари Харесай

Полицията в Канзас Сити разследва, след като изглежда, че видео показва чернокожа жена, наречена „животно“ по време на арест

Канзас Сити, Мисури, полицията сподели, че тече следствие и обзор, откакто се появи видео, което демонстрира, че чиновник се отнася до чернокожа жена като „ животно “ по време на арест.

Видео от мобилен телефон сподели жена, задържана пред ресторанта на пица бара, откакто полицията в Канзас Сити сподели, че „ тя е взела участие в безпокойствие с личния състав. ” В едно видео един от служителите на реда наподобява споделя „ ф------ животно “, до момента в който дамата крещи и е на земята с белезници.

Полицейското ръководство на Канзас Сити сподели в изказване, че случаят сред дамата и личния състав на бизнеса, който е в Power and Light District, е довел до ареста на чиновниците по сигурността на дамата. След това полицейски чиновници реагираха, с цел да оказват помощ на чиновниците да съпроводят дамата до офиса за сигурност на бизнеса, когато минувачите се „ включиха “ и потеглиха паралелно с чиновниците, сподели отделът.

Появява се видеозапис на взаимоотношението с цел да покаже по какъв начин чиновници по с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР