Канят ни на среща за управленска програма на ГЕРБ, изпращат

...
Канят ни на среща за управленска програма на ГЕРБ, изпращат
Коментари Харесай

Нинова: ГЕРБ-СДС ни канят на среща за управленска програма, изпращат ни тази на ПП-ДБ

Канят ни на среща за управническа стратегия на ГЕРБ, изпращат ни тази на „ Продължаваме промяната-Демократична България “ (ПП-ДБ ), разяснява ръководителят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Корнелия Нинова преди срещата по покана на ГЕРБ-СДС преди връчването на първия мандат за сформиране на държавно управление. 

" Парадоксите се натрупат един след различен и хаосът се задълбочава, отговорност за това носи първата политическа мощ ГЕРБ ", съобщи тя.

Нинова сподели, че са получили публична покана за разискване на управническата стратегия на ГЕРБ-СДС. Поискахме я авансово, с цел да се подготвим. Изпратиха ни управническата стратегия на ПП-ДБ, която през вчерашния ден ГЕРБ „ разрушиха на пух и прахуляк “, разяснява водачът на Българска социалистическа партия. Тя уточни, че са попитали какво е това и им е отговорено, че това е програмата на Политическа партия и ГЕРБ.   

Отговорността да се постави някакъв ред в тази обстановка е на ГЕРБ, счита Нинова. Освен това тя означи, че в тази стратегия нямало и дума за бюджет. 

" Вчера предупредихме - с нас игричките, които си играха с Политическа партия и Демократична България , не могат да играят, съобщи водачът на Българска социалистическа партия и уточни, че са подготвени за съществени диалози за търсене на излаз от рецесията. Ако ГЕРБ в действителност имат желание за работещ парламент и постоянно държавно управление, в което към този момент почваме да се съмняваме, за нас методът би трябвало да е различен ", сподели Нинова.

" Първо, изваждат се пет-шест национални задания, които са надпартийни , а не обсъждаме програмата на една или друга партия. Второ дефинира се период , в който тези задания би трябвало да се случат. И трето дефинира се състав на някакво държавно управление, което би трябвало да уточним, което да свърши тази работа за България и за народа ", уточни тя.

Призоваваме да се върнем към реда, сподели Нинова. Тя уточни, че, в случай че се постави ред и се стигне до сериозен диалог, Българска социалистическа партия ще направи допитване до членовете на партията.
Председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ сподели още, че ще отидат на срещата с ГЕРБ-СДС, която е планувана за 13:00 ч. през днешния ден, като в нея ще вземат участие екипи, които да приказват по политики, а по-късно ще има лидерска среща. 
 Корнелия Нинова БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР