Каня ви в село Каравелово. Това зад мен е дворът

...
Каня ви в село Каравелово. Това зад мен е дворът
Коментари Харесай

Белобрадова доброволец в наводненото село Каравелово -

" Каня ви в село Каравелово. Това зад мен е дворът на хората, в чиято къща копая тиня. Носете си ръкавици, гумени ботуши и лопата ", написа кандидат-депутатът от " Демократична България " Елисавета Белобрадова във Facebook.

" Демократична България " приканва всички свои съидейници да се включат като доброволци на място в помощ на потърпевшите от наводненията.

Бедстващите фамилии имат потребност от почистваща техника, консерви, вода, самун, санитарни материали, свещи, фенери на батерия и батерии, както и елементи, чували, лопати, ръкавици за отпадък.

Всяка заран в 08:30 ч. в село Каравелово пред кметството доброволци се събират, с цел да чистят и да оказват помощ на хората в потребност.

Можете да помогнете с консумативи, които да предоставите в офисите на Демократична България в София и Пловдив, като превозът до засегнатите региони ще е обезпечен:

София: бул. „ Драган Цанков “, 12-16, ет. 2, ап. 7, (понеделник-петък);
Пловдив: ул. Ген. Данаил Николаев 94, сутерен, от 17:30 до 19:30 (понеделник-петък).

От Демократична България припомнят на всички притежатели на наранени къщи, в случай че имат застраховка за парцела си, неотложно да уведомят застрахователя си. " Ако нямате застраховка, се свържете с кметството на обитаемото място, с цел да бъдете включени в листата на парцелите, чиито вреди ще бъдат оценени. Нека всички да помогнем на потърпевшите от наводнението в Пловдив област. Ние сме там ", приканват от Демократична България.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР