Каня Васил Терзиев на публичен дебат, в която медия пожелае.

...
Каня Васил Терзиев на публичен дебат, в която медия пожелае.
Коментари Харесай

Георги Георгиев от „БОЕЦ“ призова Васил Терзиев на публичен дебат

„ Каня Васил Терзиев на обществен спор, в която медия пожелае. Може и на жълтите павета, може и в техния офис, може и в нашия. И да се излъчва онлайн. Защото отговори на нашите въпроси няма, а пораждат и нови. “

Това написа водачът на Гражданско придвижване /ГД/ „ БОЕЦ “  Георги Геогиев в персоналния си профил във Фейсбук и зададе три спомагателни въпроса към претендента за кмет на столицата:

„ 1. ТРЕЙС е компания, която е „ усвоила “ милиарди от публични поръчки по времето на ГЕРБ и Борисов, в това число и десетки милиони в София. Включително и от правата на пътя край Своге, където след техен ремонт починаха 20 души. Как ще се опълчи на този „ монопол “, в случай, че един от шефовете на компания от обръчите на ТРЕЙС е сътрудник „ Калин “, вербуван от Павел Терзиев от Шесто ръководство на Държавна сигурност?

2. Как чака помощ от прокуратурата в битката против модела „ ГЕРБ “, откакто основен прокурор е Сарафов — определен от Бойко Борисов и Пеевски, а ПП-ДБ са съдружни сътрудници на ГЕРБ? Или няма да води такава битка?

3. Как ще бори корупцията, откакто в корупционните обръчи са сътрудниците на чичо му, а във висша прокуратура стои като настоящ висш прокурор сътрудник „ Илиян “, вербуван от Павел Терзиев от Шесто ръководство на Държавна сигурност? “

Георгив припомня, че не приканва Терзиев в качеството си на претендент за кмет , защото „ БОЕЦ “ не е политическа партия и няма упоритости да взе участие в борбата за властта. Той изяви подготвеност да отговори на насрещни въпроси , свързани с неговото минало, фамилията, участието му в ГЕРБ отпреди 10 години, както и активността, финансите и задачите на Групово дело „ БОЕЦ “ .

Георгиев припомня, че откритият обществен спор е най-прозрачният и либерален формат на полемика по значими за обществото тематики и добави, че ще чака отговор от страна на Васил Терзиев .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР