Каня на диспут Румен Радев. Всички са сигурни, че той

...
Каня на диспут Румен Радев. Всички са сигурни, че той
Коментари Харесай

Сидеров: На Радев му беше даден този пост от Борисов и от ГЕРБ

Каня на дебат Румен Радев. Всички са сигурни, че той ще е определен отново за президент. Ако не пристигна на дебат в този момент, то като отида с него на балотаж, ще му задам въпросите си тогава.

Това съобщи в ефира на Нова телевизия и " Събуди се " водачът на " Атака " Волен Сидеров. Той влиза за трети път в президентската конкуренция.

Аз съм този, който действително и само споделя какво би трябвало да се направи. На Радев му беше даден този пост от Борисов и от ГЕРБ. През 2016 година му подариха тази позиция ", сподели Сидеров.

По думите му тогава Радев е влезнал с лъжливото изказване, че е ляв.

" Радев, бидеейки военачалник, направи тъй че тук да се организират учения, при които починаха хора ", сподели той и изясни на Цекова че не е добре да го надговаря, в случай че не е претендент за президент:

" А на вас би ви отивало да опитате, фотогенична сте ", отсече той.

" Радев не преименува връх Мусала на Свети Иван Рилски. Защо отхвърля? ", запита Сидеров.

Той е безапелационен, че Русия е наш съдружник и ние сме взаимносвързани с нея. " Изкуствените наказания и преустановяване на енергийни планове, са във щета на България. Нанасят ни вреди, като ни скарват с Русия ", безапелационен е водачът на " Атака ".

" Ние сме дъщерна страна на Русия ", счита той.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР