Канцлерът на Германия Ангела Меркел не изключи провал на преговорите

...
Канцлерът на Германия Ангела Меркел не изключи провал на преговорите
Коментари Харесай

Меркел не изключи провал на преговорите за Brexit

Канцлерът на Германия Ангела Меркел не изключи неуспех на договарянията за излизане на Англия от структурите на Европейския съюз, оповестява електронното издание Politico, представено от организация " Фокус ".
„ Провал на договарянията за Brexit не може да бъде изключен “, съобщи немският канцлер в границите на финансова конференция във Франкфурт на Майн.
В необичаен коментар за хода на договарянията Меркел акцентира, че „ договорка за доста интензивно комерсиално съдействие “ е най-вероятното развиване на бъдещите връзки на Европейски Съюз с Англия.
„ Не желаеме договарянията да се провалят, само че не можем и изцяло да изключим тази опция, защото още нямаме резултат. Но ви давам обещание, че ще използваме цялата си мощ и досетливост, с цел да сме сигурни, че договорка ще има “, съобщи Ангела Меркел.
“През есента би трябвало да завършваме въпроса за " развода " и да изясним допустимо най-добре по какъв начин ще наподобяват връзките ни в бъдеше”, добави немският канцлер. „ Приемаме, че Англия ще бъде трета страна и че в основата на нашите бъдещи връзки ще има договорка за доста интензивно комерсиално съдействие “, посочи Меркел.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР