Канцлерът много бързо изкачваше стълбите, за да се появи своевременно

...
Канцлерът много бързо изкачваше стълбите, за да се появи своевременно
Коментари Харесай

Безкрайно Скръбна Вест. Случило Се Е Пред Тълпа Журналисти Току-Що. За Всеобщ Шок Ангела Меркел

" Канцлерът доста бързо изкачваше стълбите, с цел да се появи навреме пред очакващите я горе публицисти и директно по-късно направи изказване ", изясни представителят и добави: " В това няма нищо изключително, за което да си коства да се оповестява и въобще няма мотив за спекулации ".

Меркел направи изказване пред медиите за присъединяване си в деянията по случай националния празник на Франция. Много публицисти видяха, че тя диша мъчно и се задъхва. Някои не изключиха, че това може да е обвързвано със здравословното й положение. След срещата с представителите на медиите тя имаше плануван взаимен обяд с френския президент Еманюел Макрон.

На 10 юли канцлерката за следващ път стартира да трепери на публично събитие - по време на среща в Берлин с финландския министър председател Анти Рине. За първи път сходно нещо й се случи на 18 юни, когато й гостува украинският президент Володимир Зеленски. Тогава канцлерката ненадейно за всички стартира мощно да трепери. На 27 юни същото нещо й се случи по време на банкет при немския президент Франк-Валтер Щайнмайер, напомня ТАСС.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР