Кънтри звездата Доли Партън се ваксинира срещу COVID-19, след като

...
Кънтри звездата Доли Партън се ваксинира срещу COVID-19, след като
Коментари Харесай

Доли Партън се ваксинира срещу COVID-19 и призова да последват нейния пример

Кънтри звездата Доли Партън се имунизира против COVID-19, откакто прикани другите да последват нейния образец, пресъздавайки особено за мотива една от хитовите си песни " Jolene ", оповестява BBC.

75-годишната Партън изпя приспособената по отношение на COVID-19 пандемията версия на парчето, преди да бъде имунизирана във вторник в медицинския център на Университета Вандербилт в Нашвил, Тенеси.

" Ваксина, ваксина, ваксина, ваксина, апелирам ви, апелирам ви, не се колебайте ", пее Партън във видеото, което показа в Инстаграм профила си.

Певицата е била ваксинирана с имунизацията, създадена от " Модерна ".

Партън подкрепя финансирането на имунизацията на " Модерна ", откакто подари 1 млн. $ на университетския медицински център Вандербилт, където в този момент се имунизира.

Част от парите на певицата отидоха за финансиране на ранен стадий на тестванията на имунизацията на " Модерна ". По време на проучванията беше открито, че имунизацията на " Модерна " предлага близо 95% отбрана против COVID-19.

Носителката на " Грами " съобщи, че е трябвало да " изчака известно време " преди да бъде имунизирана.

" Достатъчно съм стара, с цел да се имунизирам, и съм задоволително интелигентна, с цел да го направя ", споделя певицата във видеото.

Миналия месец Партън съобщи пред Асошиейтед прес, че желала да изчака, до момента в който имунизациите станат по-широко налични, тъй като не е желала да наподобява по този начин, като че ли прережда останалите.

Партън споделя още във видеото, че " желае да насърчи всички " да се имунизират.

" Просто желая да кажа на всички - не бъдете такива страхливци. Отидете и се ваксинирайте ", споделя Партън.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР