Кантората на частния съдебен изпълнител от София Милен Бъзински продава

...
Кантората на частния съдебен изпълнител от София Милен Бъзински продава
Коментари Харесай

Частен съдебен изпълнител продава самолет на Васил Божков

Кантората на частния правосъден реализатор от София Милен Бъзински продава на търг аероплан, благосъстоятелност на компания на предприемача Васил Божков, за 28 739 600 лв. без Данък добавена стойност.

Обявата е с дата 10 януари 2024 година и е оповестена на уеб страницата на Камарата на частните правосъдни реализатори.

В обявлението е маркирано, че върху въздухоплавателното средство има вписани три залога и пет запора – на разнообразни учредения. Те са от банка, КПКОНПИ, Национална агенция за приходите. Публичната обмен от ЧСИ е по изпълнително дело от Групово дело ГВА – основна дирекция „ Главна въздухоплавателна администрация “, която е към Министерство на превоза.

Продава се аероплан BOMBARDIER, ТИП BD -700-1A11 (GLOBAL 5000 GFVD), СЕРИЕН № 9693, НАЦИОНАЛЕН РЕГ. ЗНАК LZ-VBE /2735/.

Публичната обмен е планувана за 9:00 ча. на 13 февруари, в несъмнено за задачата място в постройката на Софийския областен съд.

Купувачът би трябвало да направи разноски в размер на 970 000 евро, с цел да вкара машината в експлоатационен режим –  за прегледи, още един монтаж на мотора, инженеринг от страна на притежателя на документа и за сформиране на констативни протоколи по цялата тази процедура, която ще отнеме най-малко 3 месеца след покупката.

Подробности по спецификацията на самолета сочат, че „ BOMBARDIER GLOBAL 5000 GFVD “ е записана у нас на 11 юни 2020 година и бъдещият ѝ нов притежател може да се радва на редица екстри. Самолетът е планиран особено за Божков, с цел да може вътре да организира бизнес срещи. Но това не е единствено офис на крила, тъй като има и първокласна спалня, салонът е пригоден за развлечение, има и луксозна кабина за релакс и спа.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР