Кантарът в бокса е една от най-ключовите части, защото от

...
Кантарът в бокса е една от най-ключовите части, защото от
Коментари Харесай

Ебани Бриджис: Странно защо хората имат проблем, когато се събличам за кантара

Кантарът в бокса е една от най-ключовите елементи, тъй като от него зависи дали даден войник влиза в нужната категория или не. Всеки грам е от голяма важност и по тази причина постоянно се случва да забележим боксьорите да смъкват всичките си облекла, с цел да се приближат оптимално до предстоящото тегло. Ебани Бриджис обаче усеща използването на лицемерен стандарт в регламента, тъй като мнозина разясняват нейните появи за кантара, след които настъпва същинска блъсканица, както в залата, по този начин и в обществените мрежи.

„ 99% от боксьорите смъкват облеклата си за кантара - мъже и дами. Но не съм сигурен за какво хората към момента имат подобен огромен проблем, когато аз го върша. Много девойки наподобяват зашеметяващо на кантара, до момента в който смъкват облеклата си и остават единствено по хубаво долни дрехи, само че никой не се оплаква от тях. Само, когато аз го върша. Намирам го за толкоз необичайно “, написа австралийката в Twitter.

99% of boxers get their “clothes off” for a weigh in,men & women,not sure why ppl STILL b having such a problem when I do it
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР