КАНСАС СИТИ, Мисури (AP) — Отне цели две години, за

...
КАНСАС СИТИ, Мисури (AP) — Отне цели две години, за
Коментари Харесай

Шефовете изградиха една от най-добрите защити в НФЛ, отчасти защото размениха Тайрийк Хил

КАНСАС СИТИ, Мисури (AP) — Отне цели две години, с цел да се оцени тъкмо една от най-важните покупко-продажби, които Канзас Сити Чийфс в миналото са правили, когато размениха разбиващия играта уайд ресивър Тайрийк Хил на Маями Долфинс за пакет от избори на план.

Чийфс знаеха, че в случай че дадат на Хил дълготраен контракт, това ще бъде покрай четиригодишната договорка за 120 милиона $, която по-късно подписа с Делфините. И до момента в който това щеше да обезпечи едно от най-динамичните оръжия в лигата за Патрик Махоумс за близкото бъдеще, това щеше да натовари Канзас Сити с планина от дълготрайни финансови задължения.

Оказва се, че договорката, подписана от Генералният управител на Chiefs Брет Вийч се показа надалеч оттатък най-смелите фантазии на всеки.

Двама от изборите на плана, които те получиха, се трансфораха в All-Pro корнербека Трент Макдъфи и сигурността на новобранеца Чамари Конър, които изиграха огромни функции в прекъсването на Хил и Делфините дружно с Билс и Рейвънс през следсезона. Някои от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР