КАНСАС СИТИ, Мисури (АП) — Канзас Сити Роялс финализираха едногодишен

...
КАНСАС СИТИ, Мисури (АП) — Канзас Сити Роялс финализираха едногодишен
Коментари Харесай

Кралските клубове финализират сделка за 4,5 милиона долара с служещия от комунални услуги Адам Фрейзър, за да добавят гъвкавост към състава

КАНСАС СИТИ, Мисури (АП) —

Канзас Сити Роялс завършиха едногодишен контракт за 4,5 милиона $ с асистент Адам Фрейзър във вторник, завършвайки доста освежен клуб, като добави бухалка с лява ръка и малко еластичност към техния състав.

Фрейзър ще направи 2 милиона $ този сезон като част от договорка, която включва 8,5 милиона $ взаимна алтернатива за 2025 година с изкупуване от $2,5 милиона.

32-годишният състезател прекара предишния сезон с първенеца на AL Изток Балтимор, постигайки.240 с върхове в кариерата си от 13 хоумърса и 60 RBI в 141 мача. И до момента в който той главно играеше втора база с Orioles, Royals възнамеряват да го употребяват на разнообразни места и даже се увериха, че е добре с тази вероятност, преди да се съгласят на контракт с тях.

„ Нуждаехме се от някой, който да ни обезпечи еластичност поради играчите, които се връщаме “, генералният управител на Royals J.J. - сподели Пиколо. „ Просто искахме да сме сигурни, че един деец състезател е добре да играе на няколко позици...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР