КАНСАС СИТИ, Мисури (АП) — Дан Скилингс-младши вкара 25 точки,

...
КАНСАС СИТИ, Мисури (АП) — Дан Скилингс-младши вкара 25 точки,
Коментари Харесай

Дан Скилингс-младши вкарва 25 точки, Синсинати побеждава късите играчи № 16 Канзас със 72-52 в Big 12 Tournament

КАНСАС СИТИ, Мисури (АП) — Дан Скилингс-младши вкара 25 точки, Синсинати се възползва от Канзас № 16 играе без контузени звезди Хънтър Дикинсън и Кевин Маккулар-младши, а Bearcats реализираха победа със 72-52 над Jayhawks в шампионата Big 12 в сряда вечер.

John Newman III добави 12 точки, а Симас Лукосиус имаше 10 за поставените под номер 11 Bearcats (20-13), които знаеха, че би трябвало да продължат да печелят, с цел да имат късмет в шампионата на NCAA. Сега те ще получат още една опция да завоюват основна победа в четвъртък, когато се изправят против номер 14 Бейлър – третият подложен в шампионата на лигата – в четвъртфиналния кръг.

Дикинсън пропусна мача след разбъркване рамото му при загуба с 30 точки от Хюстън предишния уикенд, до момента в който Маккулар се справяше с травма в коляното. Треньорът на Jayhawks Бил Селф сподели по-рано в сряда, че чака двамата водещи голмайстори на Големите 12 да могат да упражняват в понеделник и това е добър знак за техните очаквания за шампионата NCAA.

Това опр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР