КАНСАС СИТИ, Мисури (АП) — Близнаците Минесота поставиха често контузения

...
КАНСАС СИТИ, Мисури (АП) — Близнаците Минесота поставиха често контузения
Коментари Харесай

Близнаци поставиха INF Люис на IL със „тежко напрежение на четворката“, повикайте потенциалния Мартин да помогне

КАНСАС СИТИ, Мисури (АП) — Близнаците Минесота сложиха постоянно контузения състезател Ройс Луис в листата с контузени с какво клубът назова „ съществено напрежение на четворката “ в събота и настоящите първенци на AL Central се готвят да останат без него повече от месец.

Луис обтегна дясната си четворка, до момента в който обикаляше базите в деня на откриването в четвъртък против Канзас Сити Роялс. Това е петият път, когато някогашният номер 1 в общия избор на драфта е подложен в IL за малко повече от два сезона като състезател от огромната лига, което включва две скъсани ACL в дясното му коляно, напряко пострадване и пострадване на подколенно сухожилие.

„ Достатъчно значимо е, че той ще има доста време надолу “, сподели Дерек Фалви, президент на бейзболните интервенции на Близнаците. „ Трудно е, разбирате ли, освен поради мач 1, само че и поради това какъв брой работа е вложил и какъв брой време и старания. Неговият отвън сезона беше страховит. Никога не съм го виждал в толкоз добра форма, в каквато е сега.

„ И та...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР