Канонада от снежни топки полетя към премиера Кирил Петков и

...
Канонада от снежни топки полетя към премиера Кирил Петков и
Коментари Харесай

На Шипка освиркаха Кирил Петков и го замеряха със снежни топки 


Канонада от снежни топки полетя към премиера Кирил Петков и ръководителя на Народното събрание Никола Минчев на връх Шипка. За формалната гала дойдоха и членове на кабинета.

Чуха се викания „ Русия! “, „ Предатели! “, „ НАТО вън! “ и други от множеството със флагове на Русия и партия „ Възраждане “ в ръце, осведоми glasove.bg Организаторите незабавно реагираха, заглушавайки виковете на недоволните със мощна музика и възрожденски песни.

Председателят на Народното събрание колкото да съумя да произнесе словото си под мощните неодобрителни възгласи.

Множеството непрестанно замерва със снежни топки Никола Минчев и Кирил Петков. Плътен кордон от гардове на НСО пази държавниците ни.

Премиерът бе мощно освиркван и обиждан когато стартира речта си. Тя бе авансово написана, той я държеше в директория, само че не съумя да я прочете. Той бе замерян неведнъж със снежни топки, които гардоветя на НСО се опитваха да хващат във въздуха.

„Еуфорията в сърцата на българите е била мощна. Защо са се били нашите предшественици? Защо са дали живота си опълченците на Шипка? Защо са дали живота си съветски, украински, финландски воини? За да бъдем свободни, самостоятелни и да имаме България единена. Стига сме се делили на разнообразни групи! Време е България да каже: България е единна и всички почитаме Националния празник на България.“

Това съобщи Кирил Петков пред събралото се голям брой на паметника на връх Шипка, а думите му бяха заглушени от викания „Оставка“ и нецензурни думи по негов адрес.

„ Днешният празник е за единение. Не можем да се разделяме на разнообразни групи българи. И съветските воини, и украинските са се били, с цел да може да имаме независимост, самостоятелност и единство. Всички българи би трябвало да схванат, че не е време през днешния ден за политически лозунги. ”, уточни Петков.

„Всеки, който желае да направи разделяне през днешния ден, не работи за ползите на нашата страна. Време е да кажем, че България е над всичко. Честит празник, българи!“, настоя министър председателят Петков.

Петков съумя да каже единствено няколко фрази и изплашен от „ националната обич “ по този начин и не прочете това, което му бе написано в досието, а сподели няколко думи и безусловно избяга от трибуната, замерван от хората.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР