Каним всички професионалисти и любители на фотографията, да споделят най-въздействащите

...
Каним всички професионалисти и любители на фотографията, да споделят най-въздействащите
Коментари Харесай

10-r Международен фото салон ПЛОВДИВ

Каним всички експерти и фенове на фотографията, да споделят най-въздействащите си фрагменти в юбилейното ни издание. И тъй като сме едно от харесваните интернационалните фотографски събития провеждани в България, нас продължава да ни радва, че виждаме от ден на ден и по-добри родни създатели измежду многото мощни участници от близки и далечни страни и континенти.
Шест са разделите по традиция :
1. Отворен, черно-бяла снимка  
2. Отворен, ЦВЕТНА снимка
3. ПРИРОДА
4. ФОТОЖУРНАЛИЗЪМ (TRAD)
5. ПОРТРЕТ и ТЯЛО
6. ГРАДСКИ ЖИВОТ

Журито от 5 члена, от 3 разнообразни страни ще избере най-хубавите фотографии! Голямата премия, КУПАТА на изданието, почетната диплома на Община Пловдив, както и общо над 1 50 награди, ще оценят най-хубавите произведения и техните създатели. Сред тях има и награди, които не са за произведения, а за общо показване – това са плакетите за: Най-добър задграничен автор; български автор; пловдивски създател и фото клуб. Поканата към млади създатели за присъединяване на младежи (от 16 до 21 г.) остава годна – те вземат участие без такса в до 2 раздела по персонален избор. След привършване на всички стадии от салона и се издава първокласен, печатен А4 албум (оценяван до в този момент с 5 звезди на FIAP), в който влизат всички наградени, както и висок % от фотографиите финалисти. С поддръжката на общ. Пловдив и ОИ Старинен Пловдив в гр. Пловдив ще се проведат няколко изложения навън и други в закрити пространства. Първата галерия и награждаването още веднъж ще е на площад Римски стадион през месец август 2023.

Пълен правилник, календар, такси и промоции, жури, награди и формуляри за онлайн присъединяване ще намерите на : http://www.photosalon-plovdiv.com/
               На всички участници – ДОБРЕ ДОШЛИ и УСПЕХ!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР