Каним жените от всички парламентарни групи в кампанията Жените срещу

...
Каним жените от всички парламентарни групи в кампанията Жените срещу
Коментари Харесай

Нинова кани всички жени в парламента в кампания срещу насилието

Каним дамите от всички парламентарни групи в акцията " Жените против насилието ", съобщи соцлидерът Корнелия Нинова.

Обединението на дамите социалистки в Българска социалистическа партия регистрира акцията си " Жените против насилието ". Инициативата бе разпространявана в цялата страна.

От обединяването се похвалиха с доста съидейници отвън партийните структури в акцията. Планирано е акцията да продължи и през 2018 г .

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова предложи самодейността да бъде застъпена и в Народното събрание , като за задачата дамите от ПГ на Българска социалистическа партия за България ще се извърнат към дамите народни представители и от другите парламентарни групи. " Колкото и да сме разнообразни, и да имаме политически разногласия, имам вяра, че никой няма да ни откаже съдействие по тази тематика ", разясни Нинова.

По думите й множеството хора в страната живеят в непрестанен боязън.

 Снимка 328144
Източник:

" Каузата, която сме си избрали, ни отива най-вече като дами, като майки, съпруги, баби - против експанзията и насилието. Пред нас стои призванието да пазим фамилни полезности. Каквото и да си приказваме за насилието в учебно заведение, в обществото, главното ядро, което остава, е фамилията ", отсече соцлидерът.

Тя предложи националната акция за идната година да бъде " Смели дами споделят: Не на страха! "

По време на срещите в страната са постъпили и оферти за законодателни ограничения, които да доведат до предварителна защита, протекция и понижаване на насилието върху дами . Това съобщи заместник-председателят на ОЖС Мариана Бояджиева .

Председателят на ОЖС Катя Николова изрече благодарности на всички съпричастни с акцията и на организациите по места за дейното присъединяване.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР