Каним Бойко Борисов и Мария Габриел, както и техния преговорен

...
Каним Бойко Борисов и Мария Габриел, както и техния преговорен
Коментари Харесай

Петков покани Борисов и Мария Габриел на разговори и отсече: Смяната на Асен Василев е безумна идея

Каним Бойко Борисов и Мария Габриел, както и техния преговорен екип, на среща в петък в Народното събрание, с цел да стартираме публични договаряния. Основната тематика в тези договаряния ще бъдат промените в регулаторите, в правораздаването и за всички тези неща, за които до момента сме говорили, с цел да забележим дали имаме обща визия за България или не. Това разяснява пред публицисти в Народното събрание съпредседателят на „ “.

Петков добави, че въз основата на тези диалози ще се опитат да създадат кабинетът „ Габриел “ действителност.

Когато приказваме за промяна в Комисия за защита на конкуренцията, ние не желаеме да е майка на монополите и мащеха за жителите. Искаме жителите да знаят, че някой ги пази от високите цени на мобилните оператори, сподели той.

Бившият министър председател акцентира още, че в случай че създадем регулаторите самостоятелни в същинския смисъл на думата, то диалозите за министри стават вторичен въпрос.

подсети също по този начин, че голям приоритет остава влизането ни в еврозоната и по този мотив обясни, че промяната на Асен Василев като финансов министър в този миг е „ безума концепция “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР