Кание Уест посрещна 44-ия си рожден ден в компанията на

Кание Уест посрещна 44-ия си рожден ден в компанията на ...

Новата гореща двойка: Кание Уест и Ирина Шейк


Кание Уест посрещна 44-ия си рожден ден в компанията на супермоделаИрина Шейк. Вече се появиха и първите папарашки снимки, направени в Южна Франция, които потвърждават, че двамата се заформят като новата гореща двойка-знаменитости. Това се случва само три и половина месеца, след като Ким Кардашиян подаде молба за развод с рапъра.
Слуховете, че между руската топ красавица и Кание се заражда романтика се появиха преди около седмица.
Сега източници, близки до Уест заявяват пред сайтаTMZ следното: "Кание и Ирина са 100 процента заедно. Ирина дори беше с него във Франця за рожения му ден на 8 юни."
От папарашките снимки се вижда, че двамата се разхождат сами и усмихнати в района на хотела си.
Кание и Ким решиха да серазделят по-рано тази година след повече от шест години брак. Двмата имат четири деца заедно.
За сега не е ясно колко сериозни са отношенията между рапъраи модела, но те със сигурност са повече от приятели.
Всъщност Шейк и Уест се познават отдвана. Тя участваше в неговото ревюто на модния му брандYeezy в миналото, а освен това е дефилирала в ревю на Cristian Dior през 2010 г., докато той рапираше: „Искам да видя Ирина Шейк до Даутцен.“
Дългокраката рускиня има списък с доста известни експоловинки. Тя излизаше с футболната звезда Кристиано Роналдо от 2009 до 2015 г., аслед раздялата си с него започна връзкас холивудскияактьор Брадли Купър. Ирина и Брадли имат дъщеря Леа, която се роди през 2017 г.Връзката им обаче приключи през юни 2019 г.
Два днипреди Ирина и Кание да бъдат уловенизаедно, Брадли беше сниманв Ню Йорк, именно в компанията на бившата си любима и дъщеря им.
В момента не е ясно дали Ким и Брадли са наясно със зараждащия сероман между Кание и Ирина. И двете звезди обаче изглежда са в добри отношения с бившите си. Ким дори изпрати любовно послание наКание в социалните мрежи по случай рождения муден.
ким и
Снимка; БГНЕС
Автор - снимка Автор на статията:
Teodora Dragoeva Сподели Още от Звезди

Източник: tialoto.bg