Кание Уест намери нова причина за недоволство от връзката на

...
Кание Уест намери нова причина за недоволство от връзката на
Коментари Харесай

Уест се притеснява, че Ким Кардашиян ще стане наркоманка заради новата си връзка

Кание Уест откри нова причина за неодобрение от връзката на някогашната му брачна половинка Ким Кардашиян с американския комедиант Пийт Дейвидсън. Според Кание той може да я пристрасти към опиатите. Рапърът откри, че Пийт постоянно се лекува от наркозависимост и това може да се отрази зле на обичаната му.

„ Много се тормозя, че Скит (унизителен прякор, който Уест употребява за Пит) ще пристрасти майката на децата ми към опиатите. Той върви на рехабилитация на всеки два месеца “, написа Кание.

В друга обява в Instagram той твърди, че Пийт Дейвидсън се е пошегувал за секс с малолетни в един от скечовете си. Затова Кание не желае комикът да се приближава до децата му и има намерение да забрани това по правосъден път: „ Това е друга причина, заради която би трябвало да стои надалеч от децата ми.

По-рано Кание Уест беше блокиран в Instagram за един ден поради обидна обява против водещия на The Daily Show Тревър Ноа, който изрази благосклонности към Кардашиян в програмата си и сподели, че щом тя не може да се отърве от някогашния си, какво остава за елементарните дами.

Борбата на Ким Кардашиян и Кание Уест за настойничество над деца стартира след раздялата им, която Ким публично разгласи в края на февруари предходната година. Ситуацията ескалира, когато риалити звездата стартира да излиза с Пийт Дейвидсън. Кание Уест нееднократно заплашваше комика и даже го „ зарови “ в един от клиповете си.

Освен това Кание упрекна Ким Кардашиян в неприятно родителство, откакто тя разреши на по-голямата им щерка Норт да води блог в TikTok. В един от видеоклиповете 8-годишната Норт пее за това, че е влюбена в емо момиче.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР